LEES HIER ONZE NIEUWSBRIEVEN

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en meest recente ontwikkelingen. Bekijk een van onze nieuwsbrieven.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan natuurlijk ook! Door je e-mailadres in te vullen geef je ook direct toestemming om in onze mailinglijst opgenomen te worden.

1 week geleden

Party-Time Verhuur & Organisatie

Na een drukke voorzomer te hebben gehad, hebben we ons na de bouwvakvakantie ook niet hoeven te vervelen. Met veel leuke en verschillende partijen. Van het verzorgen van een complete bruiloft tot het verhuren van één koffiezetapparaat met twee kannen. Al met al hebben wij een top zomer gehad! Hierbij een kleine impressie van de afgelopen weken. ... MeerMinder

 

Reageer op Facebook

Goed bezig 👍

1 maand geleden

Party-Time Verhuur & Organisatie

Een Oktoberfest feest in het vooruitzicht? Deel like en win het ultieme decoratiepakket voor jou Oktoberfest t.w.v. € 45,- !! Reageer met jou Oktoberfest kreet, waardoor wij weten dat jij dit decoratiepakket moet winnen.

Het Oktoberfest staat weer voor de deur en is het grootste volksfeest van Duitsland dat wordt gehouden in München. Het volksfeest bestaat al sinds 1810 en is inmiddels tot een gigantisch feest uitgegroeid, met meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Oktoberfest vindt dit jaar plaats van zaterdag 22 september tot maandag 8 oktober.

Ook in Nederland heeft Oktoberfest inmiddels zijn weg gevonden en vinden er dit jaar weer verschillende Oktoberfesten plaats. Party-Time heeft al vele jaren verschillende feesten mee mogen verzorgen en is ook dit jaar weer klaar voor Oktoberfest. Wij kunnen niet wachten op de openingskreet: ‘’O’zapft ist!’’ (Beiers/Duits voor ‘’Het is getapt!’’). ... MeerMinder

2 maanden geleden

Party-Time Verhuur & Organisatie

Uw zoon of dochter 21 jaar? Organiseer dan een 21-diner! Ook daarvoor kunt u bij Party-Time terecht. Maar wat is nu eigenlijk een 21-diner?

Het is een trend welke is overkomen waaien uit Amerika en de laatste jaren ook Nederland heeft veroverd. Wat begon als een traditie onder studenten is langzaam uitgegroeid tot een landelijk fenomeen.

21 jaar is een bijzondere leeftijd, vandaar dus ook een bijzonder feest. Het is de leeftijd dat de jarige volgens de wet officieel volwassen is. Traditioneel is de dresscode voor mannen een pak en vrouwen een mooie jurk met hoge hakken. Steeds vaker wordt het 21-diner gecombineerd met een thema.

Het 21-diner wordt thuis bij de ouders gehouden, waarbij de ouders al het werk doen. Zij koken, maken de borden op, serveren en last beat not least, ruimen ook nog eens alles op. Dat alles om de jarige job en zijn of haar vrienden een onvergetelijke avond te bezorgen. (met hulp van de materialen van Party-Time) ... MeerMinder

 

Reageer op Facebook

Zoals je ziet zijn we ons al een beetje aan het voorbereiden Marte Schepers😁

Mooi idee voor Jolijn... Moeten we alvast een datum vrij houden haha

Ja met een super ook en geweldige bediening
Anja van Kessel Dave Schwiebbe

Leuk idee

Moooi 👍🏼

Hebben wij al gedaan hè Willeke van Berkel😀

Zo Jolijn Kapteijns dat beloofd wat

Myra Breman

+ Bekijk meer reacties

Laad meer