ALLES VOOR JE FEEST, BIJEENKOMST OF EVENEMENT

Binnenkort een verjaardag, jubileum of bruiloft? Party-Time heeft alles in huis om van iedere gelegenheid een succes te maken. Snel even de benodigde spullen in huis halen of juist gericht advies om een bruiloft of themafeest in goede banen te leiden? Wij zetten onze jarenlange ervaring voor iedere particulier graag in!

Van meubilair en servies tot en met keukenapparatuur en verlichting. Een complete bar en koelkast voorzien van dranken en zelfs catering, bediening en decoratie. Wij helpen je ook graag met tenten, toiletvoorzieningen en stroomvoorzieningen. Wij vinden dat ieder evenement, groot of klein, particulier of zakelijk, goed geregeld hoort te zijn zodat iedereen optimaal kan genieten.

ALLE DENKBARE DRANKEN

Maak je feest of gelegenheid compleet met de dranken van Party-Time Verhuur & Organisatie. We hebben alle denkbare alcoholische en non-alcoholische dranken in huis. Het grote voordeel van het bestellen van drank via Party-Time is dat wij onaangebroken flessen en fusten gewoon retour nemen. Je betaalt enkel wat je verbruikt, namelijk de aangebroken flessen en fusten.

PARTICULIER: BEKIJK VERSCHILLENDE SFEERIMPRESSIES EN MOGELIJKHEDEN

Al ruim 20 jaar doen wij alles om jouw feest, jubileum of evenement te laten slagen.

Er komt vaak nogal wat bij het plannen van een feest, event of gelegenheid kijken.

We organiseren ieder evenement zo duurzaam mogelijk.

1 week geleden

Party-Time Verhuur & Organisatie

Inderdaad geen tuinfeesten in deze tijd van het jaar, maar wel bijvoorbeeld dansscholen ombouwen naar een feestzaal of een oude fabriekshal voor een bierproeffestival of dancefeest inrichten of een magazijn in een halve dag ombouwen voor een wielerploegpresentatie. ... MeerMinder

 

Reageer op Facebook

Goed bezig👍

Zo zie je maar weer dat je van alles (van niks dus) iets kan maken!👍

Jullie zetten toch maar weer iets geweldigs neer,super mooi

+ Bekijk meer reacties

1 week geleden

Party-Time Verhuur & Organisatie

Theo en Harold van Veghel van Eventonizer bedankt weer voor de mooie opdracht en samenwerking!#teampresentatie van het Alecto Wielerteam voor het seizoen 2019. Hierbij een kleine compilatie. Wederom bedankt voor het vertrouwen en we wensen het team veel succes in het wielerseizoen 2019! In samenwerking met: Catering: De Nachtegaal Aankleding: Party-Time Verhuur & Organisatie en Decorationals (Tom van den Hoogenhof) Licht/geluid en film: EVDS (Edje Van Dinther / Carlo Van de Greef) Fotografie: Eventphotoschijndel.nl Muziek: Led DJ Booth met Richard Schoenmaker ... MeerMinder

Binnenklusje ... MeerMinder

Binnenklusje

Laad meer