ALLES VOOR JE FEEST, BIJEENKOMST OF EVENEMENT

Binnenkort een verjaardag, jubileum of bruiloft? Party-Time heeft alles in huis om van iedere gelegenheid een succes te maken. Snel even de benodigde spullen in huis halen of juist gericht advies om een bruiloft of themafeest in goede banen te leiden? Wij zetten onze jarenlange ervaring voor iedere particulier graag in!

Van meubilair en servies tot en met keukenapparatuur en verlichting. Een complete bar en koelkast voorzien van dranken en zelfs catering, bediening en decoratie. Wij helpen je ook graag met tenten, toiletvoorzieningen en stroomvoorzieningen. Wij vinden dat ieder evenement, groot of klein, particulier of zakelijk, goed geregeld hoort te zijn zodat iedereen optimaal kan genieten.

ALLE DENKBARE DRANKEN

Maak je feest of gelegenheid compleet met de dranken van Party-Time Verhuur & Organisatie. We hebben alle denkbare alcoholische en non-alcoholische dranken in huis. Het grote voordeel van het bestellen van drank via Party-Time is dat wij onaangebroken flessen en fusten gewoon retour nemen. Je betaalt enkel wat je verbruikt, namelijk de aangebroken flessen en fusten.

PARTICULIER: BEKIJK VERSCHILLENDE SFEERIMPRESSIES EN MOGELIJKHEDEN

Al ruim 20 jaar doen wij alles om jouw feest, jubileum of evenement te laten slagen.

Er komt vaak nogal wat bij het plannen van een feest, event of gelegenheid kijken.

We organiseren ieder evenement zo duurzaam mogelijk.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 10-Aug-18 09:00:55 PDT. The current time is Tuesday, 21-Aug-18 22:07:17 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.