Uitvaart regelen

Een uitvaartdienst is natuurlijk iets waar men liever niet mee geconfronteerd wordt. Zeker niet om een uitvaart te regelen als er een naaste is overleden. Mocht dit toch gebeuren, dan is dit wel iets dat je in goede banen wil leiden zodat er waardig afscheid kan worden genomen. Een uitvaart regelen is uiteraard een gevoelig onderwerp dat met de grootste zorg opgepakt dient te worden. Altijd met respect voor de wensen van de overledene.

Een waardig afscheid

Je probeert uiteraard de uitvaartdienst zo goed mogelijk te regelen met alle nabestaanden en de gekozen specialist in uitvaartverzorging. Bij het organiseren van een uitvaart komen nogal wat zaken kijken. Ondersteunen bij een uitvaart regelen, dat is iets waar wij inmiddels ruim 20 jaar ervaring in hebben. We beschikken in ons assortiment over alle materialen die benodigd zouden kunnen zijn bij een uitvaartdienst of koffietafel. We geven dan ook graag advies passend bij de gelegenheid zodat alle materialen voor handen zijn om de plechtigheid tot een goede uitkomst te leiden.

Een uitvaartdienst organiseren

Heb je al nagedacht over de locatie, aankleding en eventuele koffietafel? Het zijn zaken waar je niet graag mee bezig bent, maar wel zaken die besproken moeten worden. We hebben alle soorten kopjes, schoteltjes, koffiezetapparaten, koffie- en theepotten in huis. Uiteraard beschikken we ook over de nodige tafels, stoelen en kunnen we de complete aankleding van de locatie verzorgen. Het geeft een prettig gevoel om de uitvaart op een respectvolle en waardige manier te organiseren. Bekijk gerust eens ons assortiment op de website. Wat in deze situatie misschien nog beter werkt is om even te bellen, dan geven we je graag advies welke benodigdheden het beste werken.

Een koffietafel uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. De begrafenis of crematie is het moment om afscheid te nemen. Na de uitvaart is het wellicht prettig om met alle naasten, vrienden en kennissen bij te praten tijdens een koffietafel. Wij beschikken over vakkundig en ervaren personeel dat dit samenzijn graag in goede banen leidt. Wij verzorgen een complete koffietafel waarbij we iedereen alle rust en ruimte geven. Een uitvaart koffietafel verzorgen we van 20 tot 250 mensen. Daarbij zorgen we uiteraard voor een passende aankleding met tafellinnen en servies. Bekijk ons assortiment voor alle materialen.

Uitvaart regelen; neem contact op

Zit je in een situatie dat een uitvaart regelen realiteit is geworden? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren je graag over de voor jullie best mogelijke aanpak zodat dit belangrijke moment met zorg en op professionele wijze goed wordt verzorgd. Wij nemen, indien gewenst, de complete uitvaart catering en koffietafel op ons.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Wij zijn al helemaal klaar voor carnaval!!
Jullie ook? #fijnfisjenie #carnaval2020
... MeerMinder

Wij zijn al helemaal klaar voor carnaval!!
Jullie ook? #fijnfisjenie #carnaval2020

Reageer op Facebook

mis een blauw krukske!

Onze Ron al 12,5 jaar in dienst bij Party-Time, daar hoort gebak bij, wij zijn nog steeds blij met Ron en jullie? ... MeerMinder

Onze Ron al 12,5 jaar in dienst bij Party-Time, daar hoort gebak bij, wij zijn nog steeds blij met Ron en jullie?Image attachmentImage attachment

Reageer op Facebook

Gefeliciteerd met je jubileum

Gefeliciteerd en wij zijn ook blij met hem

Gefeliciteerd collega

Gefeliciteerd met Ron!!!๐ŸŽ‚

Gefeliciteerd ron๐ŸŽ‰๐Ÿป

Gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd Ron.

gefeliciteerd๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

Gefeliciteerd Ronnie, en ik ben vooral op vrijdag half 5 blij met Ronnie! ๐Ÿ˜œ

Gefeliciteerd Ron

Gefeliciteerd ๐ŸŽ‰

Gefeliciteerd Ron ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰

Gefeliciteerd ๐Ÿ˜‰

Gefeliciteerd mijn Mattie๐Ÿค—

Gefeliciteerd

๐Ÿ‘

Gefeliciteerd sjouwert

Hey Ron Schellekens proficiat wor jong!

Gefeliciteerd Ron Schellekens๐ŸŽŠ๐Ÿฐ๐ŸŽ‰

Gefeliciteerd Ron Schellekens

View more comments

Wat is volgens jou het mooiste trouwstoeltje??
#fotosmakeninderegen #voorbereidingenvoordezomer
... MeerMinder

Reageer op Facebook

Allemaal stuk voor stuk prachtig๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Dat ligt eraan wat voor thema je hebt gekozen!

Rechtsvoor wit ๐Ÿ˜‰

Wit rechts vooraan .

Rechts middenin wit

De stoel met de witte hoes laatste rij in het midden

Witte stoel, Rechts voor...

Die witte vooraan !

Hout. Linksvoor

Rechts voor

Rechtsvoor

Rechts voor

Loes Beaujon dan zal ik er eentje voor je regelen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

View more comments

Laad meer