Bruiloft organiseren

Voor velen is de dag dat ze gaan trouwen de mooiste dag van hun leven. Het is begrijpelijk dat een bruiloft organiseren ook stress met zich mee kan brengen. Waar begin je? Hoe regel je dit op een goede manier? Hoe zorg je dat je niets over het hoofd ziet? We hebben vanuit onze jarenlange ervaring alle tips en een plan van aanpak op een rij gezet om een bruiloft te organiseren een stuk eenvoudiger te maken.

Organisatie van een bruiloft

Je zit waarschijnlijk op een roze wolk nadat het huwelijksaanzoek is geweest, maar er is ook genoeg werk aan de winkel. Een bruiloft organiseren is iets waar je de tijd voor moet nemen. Genoeg zaken om over na te denken. Een bruiloft plannen start vaak met het maken van een bruiloft checklist. Het aanhouden van deze checklist geeft je houvast en overzicht tijdens het plannen van de mooiste dag van jullie levens.

Trouwlocatie en thema van de bruiloft

Uiteraard is de trouwdatum het eerste waar je over na gaat denken. Nadat je deze hebt gekozen zijn de trouwlocatie en het thema belangrijke onderwerpen voor het organiseren van een bruiloft. Kies je voor een zaal of kroeg, ga je naar het buitenland of heb je een mooie trouwlocatie voor handen waar je gebruik van kunt maken? Een grote bruiloft of toch liever klein en intiem? Het is ook mogelijk om een thema mee te geven aan je bruiloft. Stem je bruiloft decoratie en bruiloft aankleding compleet af op het thema en zorg dat alles compleet naar je wensen wordt ingericht. Wij geven je graag persoonlijk advies om jullie bruiloft te laten slagen.

Complete organisatie van een bruiloft

Zorg dat je een duidelijk budget voor ogen hebt. Dit is bepalend voor de verdere invulling van je bruiloft. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de organisatie van bruiloften en geven je graag advies om dit efficiënt en naar wens te organiseren. Van het uittekenen van de opstelling tot het samenstellen van de lijst met materialen. Van het opbouwen van de trouwlocatie tot het bedienen van de gasten tijdens het feest. Wij ondersteunen je waar dat gewenst is. Een bruiloft organiseren blijft iedere keer weer een grote eer. Bijzonder om een steentje bij te mogen dragen aan deze bijzondere dag voor het toekomstige bruidspaar.

Aankleding bruiloft en levering van materialen

Bij het organiseren van een bruiloft zijn er, zeker als je hier een tent of locatie voor dient in te richten, veel materialen nodig. Een lijst die logischerwijs veel langer is dan waar jij op het eerste moment aan denkt. Van de meest simpele items als bars, glaswerk, statafels en krukken tot aan decoratiemateriaal passend bij het thema of de stijl van de bruiloft. Denk aan rode lopers, verlichting, ballonnen en toiletvoorzieningen. Wij hebben alles voor handen, bekijk gerust eens ons uitgebreide assortiment. Wat wij liever doen, is dat we je een persoonlijk advies geven zodat jij alle materialen in huis haalt die je ook echt nodig hebt.

Bruiloft organiseren: enkele impressies

Ben je op zoek naar een thema of stijl van je bruiloft? We hebben enkele foto’s uitgezocht van bruiloften die we in het verleden hebben mogen organiseren, opbouwen en materialen mochten leveren. Doe inspiratie op voor je eigen bruiloft en neem, indien gewenst, contact met ons op. We helpen je graag verder met een bruiloft organiseren, een ongetwijfeld bijzondere dag.

Een bruiloft organiseren in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Uden of een andere mooie locatie? Party-Time Verhuur & Organisatie geeft je graag persoonlijk advies, levert je de benodigde materialen en zorgt voor de perfecte aankleding voor een onvergetelijke bruiloft.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Wat zijn we toch aan het genieten van een heerlijke nazomer! Met veel leuke en verschillende partijen en opdrachtgevers. Van een complete bruiloft aankleden tot het verhuren van stoelen waar zelfs onze koning op heeft gezeten. Daarbij heeft onze nieuwe huiswijn het ook goed gedaan gezien de glascontainer. Al met al hebben wij een top zomer gehad! Hierbij een kleine impressie van de afgelopen weken. Op naar de oktoberfeesten!! ... MeerMinder

Reageer op Facebook

Geweldig wat een toppp organisatie!😍

Wat hebben jullie toch mooie creaties!!

Ziet er prachtig uit allemaal 👌

Ziet er prachtig uit

Het ziet er allemaal mooi en sfeervol uit

Supergaaf en op 28 september bouwen jullie weer een geweldig podium in Eindhoven voor mijn zumba event!

Ziet er ook mooi uit

Wisten jullie dat wij ‘ Sonse Stoom-Erette ook alle bedrijfswassen doen.
Vraag vrijblijvend info op

View more comments

2 weken geleden

Party-Time Verhuur & Organisatie

Uitbreiding wagenpark Party-Time! We rijden er al een paar maandjes in rond, maar nu in vol ornaat! ... MeerMinder

Reageer op Facebook

Geweldig mooi!!🍀

Mooi hoor😉🚐veilige kilometers👍🏼

Netjes, hóór!

Ron hou m heel 🙊

View more comments

Nee, we hebben geen koelkasten meer voor dit weekend! ... MeerMinder

Nee, we hebben geen koelkasten meer voor dit weekend!

Reageer op Facebook

Goed bezig!!

Waaraan zou 't liggen veul party's en hoge temperaturen

Laad meer