Winkeliers: zelf opening organiseren

Heb je binnenkort een opening van een winkel of een nieuwe locatie? Heb je als winkelier een jubileum te vieren? Door het jaar heen organiseer je winkelier regelmatig activiteiten. Een goede manier om aandacht voor je winkel te vragen en om extra omzet binnen te halen. Bij het organiseren van activiteiten komt best wel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van het event, het huren van materialen en het op- en afbouwen. Hierbij is het handig om een vaste partner te hebben die winkeliers helpt met het organiseren van activiteiten. Evenementen of opening organiseren? Je bent voor de verhuur van materialen bij Party-Time Verhuur & Organisatie aan het juiste adres.

Verhuur materialen voor activiteiten winkeliers

We zijn voor veel bedrijven en winkeliers een vaste partner in de verhuur van materialen en de aankleding van evenementen. Vanuit onze ervaring zetten we de mooiste evenementen op. Bekijk hieronder enkele sfeerimpressies van de mogelijke inrichting van een open dag, opening of ander jubileum dat ook voor winkeliers tot de mogelijkheden behoort. We verhuren alle evenementen materialen voor winkeliers. Neem een kijkje in onze webshop of neem voor een concreet advies contact met ons op.

Een succesvolle opening organiseren

Een nieuwe winkel of nieuw bedrijf openen? Het is een mooie stap om als winkelier een nieuw pand of nieuwe locatie te openen. Dat wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit in goede banen te leiden is een goed plan van aanpak geen overbodige luxe. Om een feestelijke opening van een pand te organiseren is een professionele verhuurder van materialen uit een uitgebreid assortiment een uitkomst. Wij beschikken over alle denkbare materialen, geven advies over de benodigde spullen en aankleding van het evenement. Vanuit ruim 20 jaar ervaring weten we precies wat iedere gelegenheid nodig heeft. Hierbij denken we graag met je mee om een succesvolle opening winkel op te zetten.

Een succesvolle open dag organiseren

Veel winkels organiseren eens per jaar een open dag om de winkel onder de aandacht te brengen en om hiermee ook extra omzet te genereren. Hoe organiseer je een succesvolle open dag? Wij geven graag persoonlijk advies om de wensen en mogelijkheden om een open dag organiseren met elkaar af te stemmen. We kijken realistisch naar wat er voor het verwachte aantal mensen en de beschikbare ruimte mogelijk is. Hierbij leveren we graag alle materialen vanuit ons brede assortiment. Hierbij is het zelfs mogelijk dat wij spullen op- en afbouwen, zodat dat alles gereed staat voor de open dag.

Horeca verhuur

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Daarmee hebben we alles in huis voor een geslaagd evenement.
- Tafels en statafels
- Stoelen, krukken en lounge
- Tafellinnen en tafelaankleding
- Servies, bestek, glaswerk
- Alle keukenapparatuur en keukenbenodigdheden
- Licht, geluid en stroom
- Alle denkbare sfeer en decoratiematerialen
- Aankleding van themafeesten en evenementen
- Tenten en parasols
- Podium en garderobe

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS:

Zakelijk - ASML - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - CHV Noordkade - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - MARS - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Cafe de Unie - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Elde College - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Kasteel Maurick - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Albron - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - DAF - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Sodexo - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Fevents - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - De Ruwenberg - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Jeroen Bosch Ziekenhuis - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Classic Park - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Brasserie Top - Party-Time Verhuur & Organisatie

HUUR JE MATERIALEN

Party-Time Verhuur & Organisatie helpt graag bij een opening organiseren en de verhuur van materialen in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Uden, Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Haaren en omgeving.