Horecamateriaal huren: zelf evenementen organiseren

In de horeca zoek je constant naar leuke manieren om nieuwe klanten binnen te halen en om omzet te draaien. Hierbij laat je jouw creativiteit de vrije loop om tot leuke feesten, activiteiten en evenementen te komen. Los van het creatieve deel, gaat de organisatie vaak ook gepaard met de inhuur van materialen om een event mogelijk te maken. Een evenement organiseren of de organisatie van een feest vergt een goede voorbereiding. Je wil namelijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een vaste partner met een ongekend uitgebreid assortiment helpt daarbij. Of je bij de organisatie van een activiteit nu enkele items wil inhuren of juist de complete aankleding van een feest wil regelen, bij Party-Time Verhuur & Organisatie zit je goed voor horecamateriaal huren.

Verhuur horeca materialen

Al ruim 20 jaar zijn wij een vaste partner voor veel horecagelegenheden voor de verhuur van horecamaterialen. Daarbij leveren we niet alleen materialen, indien gewenst zorgen we ook voor de opbouw en afbouw van de materialen. Organiseer je een tentfeest of ander evenement? We bouwen mee op en zorgen eventueel voor de gehele aankleding. Zo ben je verzekerd van een geslaagd, sfeervol feest of evenement. Na afloop halen we de materialen weer op. Bekijk hieronder enkele sfeerimpressies van feesten en evenementen waar we in het verleden de aankleding van hebben verzorgd.

Horecamateriaal huren voor een feest

Als horecagelegenheid beschik je vaak zelf over het nodige op het gebied van glaswerk, tafels en stoelen. Maar om het feestje dat je gaat geven de juiste glans te geven is het leuk om je feest aan te vullen met de leukste aankleding, gadgets en feestartikelen. Horecamateriaal huren draagt er aan bij om je evenement te laten slagen. Wij kunnen de complete aankleding van je feest verzorgen in diverse thema’s. Denk hierbij aan Koningsdag, Oktoberfest, een feest in Festival stijl, après-ski, carnaval, kerst, western en Mexicaans. We hebben daarvoor alle leuke materialen in huis. Daarnaast beschikken we over een breed assortiment waarbij we alles hebben voor een geslaagd evenement. Neem daarom gerust een kijkje in onze webshop en zorg dat je van jouw volgende feest een succes maakt.

Voor ieder evenement horecamateriaal huren

Vaak heb je wel een idee hoe je een feest of evenement wil organiseren. In grote lijnen zet je het op, maar hoe zit het met de kleine details? Heb je bij het organiseren van een evenement wel overal aan gedacht? Welke materialen heb je precies nodig? En hoeveel? Wij geven je graag een persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je evenement precies voldoet aan alle verwachtingen. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat er bij grote en kleine evenementen komt kijken. Zorg dat je voldoende materialen in huis hebt om een geslaagde Koningsdag, Koningsnacht, Oktoberfest, Elf Elf, Carnaval, Kerst en Nieuwjaar te vieren. Neem contact met ons op, want we helpen je graag verder met horeca verhuur en om een succesvol evenement neer te zetten.

Horeca verhuur

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Daarmee hebben we alles in huis voor een geslaagd evenement.
- Tafels en statafels
- Stoelen, krukken en lounge
- Tafellinnen en tafelaankleding
- Servies, bestek, glaswerk
- Alle keukenapparatuur en keukenbenodigdheden
- Licht, geluid en stroom
- Alle denkbare sfeer en decoratiematerialen
- Aankleding van themafeesten en evenementen
- Tenten en parasols
- Podium en garderobe

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS:

Zakelijk - ASML - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - CHV Noordkade - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - MARS - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Cafe de Unie - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Elde College - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Kasteel Maurick - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Albron - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - DAF - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Sodexo - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Fevents - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - De Ruwenberg - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Jeroen Bosch Ziekenhuis - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Classic Park - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Brasserie Top - Party-Time Verhuur & Organisatie

HUUR JE MATERIALEN

Party-Time Verhuur & Organisatie helpt graag bij het organiseren van feesten, activiteiten en evenementen in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Uden, Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Haaren en omgeving.