Catering materiaal, horeca apparatuur inhuren

Als cateraar verzorg je regelmatig de catering voor feesten, diners en evenementen. Ongetwijfeld krijg je zo nu en dan de vraag om extra catering materiaal en horeca apparatuur te huren. Het is hierbij prettig om met een vaste partner te werken die niet alleen over een uitgebreid assortiment beschikt, maar ook alle ervaring heeft om een evenement professioneel aan te kleden. Zo bied je jouw klanten een compleet verzorgd feest of diner. Bij Party-Time Verhuur & Organisatie zit je goed voor het inhuren van materialen voor catering en horeca.

Verhuur catering materiaal en horeca apparatuur

We hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring en zijn wij een vaste partner voor veel cateraars. Cateraars huren hun materialen voor diners en evenementen bij ons in. We leveren alle materialen en bouwen het, indien noodzakelijk, ook voor je op. Op deze manier heb jij daar verder geen omkijken naar. Twijfel je over welk catering materiaal je in moet huren voor het aanstaande evenement dat je verzorgd? We geven je graag concreet advies zodat jij straks over alle juiste materialen beschikt voor het type catering dat je gaat organiseren. Bekijk hieronder enkele impressies van de materialen die wij verhuren voor evenementen.

Inhuren catering materiaal

We hebben voor ieder evenement het juiste assortiment. Of het nu om een klein intiem diner gaat of catering voor een grootschalig evenement voor honderden mensen. Met ons uitgebreide assortiment kun je voor iedere gelegenheid alles in huis halen. We beschikken over alle soorten servies, glaswerk, kop en schotels, borden en schalen. Daarnaast over glaswerk, zoals bierglazen, wijnglazen, champagneglazen, frisglazen, sherryglazen en portglazen. Ook voor bestek, linnengoed en alle horeca apparatuur zoals koelkasten, diepvriezen, percolators, hotpots, warmhoudcontainers, barbecues, ovens, bakplaten en friteuses. Bekijk onze webshop en zorg dat je alle catering materialen in huis haalt om van jouw evenement een succes te maken.

Een succesvol evenement organiseren

Voor catering aan huis, catering bij een groot evenement, bedrijfscatering, een barbecue of een buffet op locatie hebben wij alle materialen in ons assortiment. Wil je als cateraar over de mogelijkheid beschikken om je klanten iets extra’s te kunnen bieden? Door bijvoorbeeld meerdere materialen te regelen of om de complete organisatie van een feest over te nemen? Je huurt bij ons taps en bars, tenten en parasols, alle sfeer en decoratie materialen, licht, geluid en stroom en natuurlijk alle soorten tafels, stoelen en krukken.

Horeca apparatuur huren

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Daarmee hebben we alles in huis voor een geslaagd evenement.
- Tafels en statafels
- Stoelen, krukken en lounge
- Tafellinnen en tafelaankleding
- Servies, bestek, glaswerk
- Alle keukenapparatuur en keukenbenodigdheden
- Licht, geluid en stroom
- Alle denkbare sfeer en decoratiematerialen
- Aankleding van themafeesten en evenementen
- Tenten en parasols
- Podium en garderobe

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS:

Zakelijk - ASML - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - CHV Noordkade - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - MARS - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Cafe de Unie - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Elde College - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Kasteel Maurick - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Albron - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - DAF - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Sodexo - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Fevents - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - De Ruwenberg - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Jeroen Bosch Ziekenhuis - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Classic Park - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Brasserie Top - Party-Time Verhuur & Organisatie

HUUR JE MATERIALEN

Party-Time Verhuur & Organisatie helpt cateraars graag bij catering materiaal en horeca apparatuur huren in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Uden, Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Haaren en omgeving.