Scholen: zelf activiteiten zoals open dag organiseren

Als school organiseer je regelmatig zelf activiteiten. Van een open dag en sportdag tot een diploma uitreiking, schooluitje en jubileum. Een leuke bezigheid, maar daar komt natuurlijk wel wat bij kijken. Voor de meeste activiteiten zijn materialen nodig om de activiteit gestalte te geven. Het is fijn om een vaste partner te hebben die deze materialen kan leveren, helpt met opbouwen en afbreken en ook over de nodige ervaring beschikt waardoor zij professioneel advies kan geven. Party-Time Verhuur & Organisatie helpt je met een personeelsfeest, sportdag of open dag organiseren.

Verhuur materialen voor open dag organiseren

We tonen hieronder diverse sfeerimpressies om te laten zien wat er allemaal mogelijk is dankzij de materialen van Party-Time. Alle benodigde materialen voor een geslaagd personeelsfeest, een sportdag, schoolactiviteit en open dag organiseren hebben wij in ons assortiment. Daarmee heb je gegarandeerd alles in huis voor de organisatie van een succesvolle activiteit. Neem contact met ons op over de verhuur van materialen of advies in het organiseren van activiteiten.

Een open dag organiseren

Het is voor scholen een jaarlijks terugkerend evenement. Het organiseren van een open dag. Maak vooraf een draaiboek en noteer alles wat er geregeld dient te worden. Vaak lukt dit op basis van de ervaringen van voorgaande jaren. Zodra je in kaart brengt wat je nodig hebt voor een open dag, zul je al snel ontdekken dat je als school niet direct alle materialen in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan keukenapparatuur, servies, meubilair, dranken, bediening, decoratie, verlichting en toilet- en stroomvoorzieningen. Daarnaast worden bijvoorbeeld marktkramen veel gebruikt bij een open dag. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment om inspiratie op te doen qua benodigde materialen.

Een diploma uitreiking of ander jubileum organiseren

Je organiseert regelmatig activiteiten zoals een diploma uitreiking of ander jubileum dat de revue passeert. Hierbij is het handig als je met een vaste partner werkt die alle benodigde materialen heeft en deze volgens afspraak levert, opbouwt en afbreekt. Of het nu gaat om extra koffiezetapparaten en koffiekopjes of een podium, extra stoelen en complete aankleding. Je bepaalt zelf wat je in huis haalt, maar dan is het wel fijn dat alles bij één aanspreekpunt voor handen is. We adviseren je graag over welke materialen er benodigd zijn bij het aantal mensen dat er bij een activiteit verwacht wordt. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende materialen geregeld hebt.

Een sportdag organiseren

Veel kinderen kijken er ieder jaar naar uit, de sportdag. Een sportdag organiseren gaat beter zodra je dit volgens een vast draaiboek doet, op basis van ervaringen uit het verleden. Indien gewenst voorzien we je natuurlijk van advies. Het geeft een fijn gevoel als je zeker weet dat alles goed geregeld is, dan kunnen jullie je als organisatie bezighouden met de kinderen en de sportdag zelf. Of het nu gaat om basisschool activiteiten, middelbare school activiteiten of hogeschool activiteiten wij leveren alle denkbare materialen om een sportdag tot een succes te maken.

Open dag organiseren

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Daarmee hebben we alles in huis voor een geslaagd evenement.
- Tafels en statafels
- Stoelen, krukken en lounge
- Tafellinnen en tafelaankleding
- Servies, bestek, glaswerk
- Alle keukenapparatuur en keukenbenodigdheden
- Licht, geluid en stroom
- Alle denkbare sfeer en decoratiematerialen
- Aankleding van themafeesten en evenementen
- Tenten en parasols
- Podium en garderobe

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS:

Zakelijk - ASML - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - CHV Noordkade - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - MARS - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Cafe de Unie - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Elde College - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Kasteel Maurick - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Albron - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - DAF - Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Sodexo - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Fevents - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - De Ruwenberg - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Jeroen Bosch Ziekenhuis - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Classic Park - Party-Time Verhuur & Organisatie
Zakelijk - Brasserie Top - Party-Time Verhuur & Organisatie

HUUR JE MATERIALEN

Party-Time Verhuur & Organisatie helpt graag bij een personeelsfeest organiseren of een open dag organiseren in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Uden, Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Haaren en omgeving.

Geld nodig voor die zomervakantie in Mallorca? Of voor die nieuwe scooter? Of om de laatste modetrends te kunnen blijven volgen? Of zeggen je ouders dat je zelf je geld maar moet gaan verdienen? Let’s make some money bij Party-Time Verhuur & Organisatie. Wij zijn opzoek naar schoolverlaters, oproepers, vakantiekrachten oftewel harde werkers die vanaf nu tot september beschikbaar zijn. Niet alleen voor doordeweeks, maar ook voor maandagavond en zaterdag! Zorg dat Party-Time die vakantie betaald of die nieuwe scooter en reageer op dit bericht of bel naar 073-5512142 en vraag naar Rob! ... MeerMinder

Geld nodig voor die zomervakantie in Mallorca? Of voor die nieuwe scooter? Of om de laatste modetrends te kunnen blijven volgen? Of zeggen je ouders dat je zelf je geld maar moet gaan verdienen? Let’s make some money bij Party-Time Verhuur & Organisatie. Wij zijn opzoek naar schoolverlaters, oproepers, vakantiekrachten oftewel harde werkers die vanaf nu tot september beschikbaar zijn. Niet alleen voor doordeweeks, maar ook voor maandagavond en zaterdag!  Zorg dat Party-Time die vakantie betaald of die nieuwe scooter en reageer op dit bericht of bel naar 073-5512142 en vraag naar Rob!

Reageer op Facebook

Willy van Vught

Sjaak Verkade

Merith Punt

Luc van Kasteren

Wij leveren niet alleen materialen bij ons in de regio, zoals bij Groots Gestel afgelopen weekend. Maar komen ook op plekken waar meer dan de helft van ons personeel nog nooit is geweest!! ... MeerMinder

Wij leveren niet alleen materialen bij ons in de regio, zoals bij Groots Gestel afgelopen weekend. Maar komen ook op plekken waar meer dan de helft van ons personeel nog nooit is geweest!!Image attachment

Laad meer